Εγγραφές εισαγομένων από περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Οκτωβρίου

Σύμφωνα με την από 15/10/2024 ανακοίνωση του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. (https://www.minedu.gov.gr/news/59819-15-10-24-anakoinosi-apotelesmaton-eisagogis-stin-tritovathmia-ekpaidefsi-ton-ypopsifion-perioxon-pou-epligisan-apo-fysikes-katastrofes)

Η εγγραφή των επιτυχόντων θα πραγματοποιηθεί από Πέμπτη 17-10-2024  μέχρι και Πέμπτη 24-10-2024, χωρίς τη διαδικασία της ηλεκτρονικής εγγραφής.

Οι επιτυχόντες για την εγγραφή και την ταυτοποίηση θα απευθύνονται κατευθείαν στο Τμήμα επιτυχίας, προσκομίζοντας 

  1. Αίτηση εγγραφής (επισυνάπτεται υπόδειγμα)

  2. Ευκρινές φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή άλλου εγγράφου ταυτοποίησης

  3. Αποδεικτικό εισαγωγής τους στο Τμήμα στη συγκεκριμένη κατηγορία 

  4. Φωτογραφία τύπου αστυνομικής ταυτότητας (έγχρωμη ή ασπρόμαυρη)

  5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 η οποία εκδίδεται μέσω του ιστότοπου www.gov.gr ή φέρει φυσική υπογραφή με βεβαίωση του γνησίου αυτής από Κ.Ε.Π. ή Αστυνομική Αρχή (επισυνάπτεται υπόδειγμα)

Διευκρινίζεται ότι η διαδικασία εγγραφής πραγματοποιείται με υποβολή της αίτησης απευθείας προς τη Γραμματεία του Τμήματος επιτυχίας είτε με φυσική παρουσία, είτε με ηλεκτρονική αποστολή στο nds-secr@go.uop.gr , είτε με ταχυδρομική αποστολή. Σε κάθε περίπτωση κατά τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων ή ταχυδρομικής αποστολής, για την ολοκλήρωση της εγγραφής απαιτείται η υποβολή υπεύθυνης δήλωσης του επιτυχόντος και αιτούντος την εγγραφή, η οποία εκδίδεται μέσω του ιστότοπου www.gov.gr ή φέρει φυσική υπογραφή με βεβαίωση του γνησίου αυτής και στην οποία θα δηλώνει ότι όλα τα στοιχεία και τυχόν δικαιολογητικά που υποβάλλει είναι ακριβή και αληθή.

Επισημαίνεται ότι οι επιτυχόντες, εάν είναι ήδη εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή, κατά την εγγραφή τους θα πρέπει να προσκομίσουν στη Γραμματεία του Τμήματος επιτυχίας την απόφαση διαγραφής τους από την προηγούμενη σχολή ή, εφόσον αυτή δεν υπάρχει, υπεύθυνη δήλωση όπου θα αναγράφεται ότι θα την προσκομίσουν άμεσα.