Πρόσκληση Συμμετοχής στο Θερινό Σχολείο με θέμα «Applied and Interdisciplinary Artificial Intelligence» για Υποψήφιους/ες Διδάκτορες

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Αυγούστου

Οι υποψήφιοι/ες διδάκτορες του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, απ’ όλα τα επιστημονικά πεδία (εκτός της Επιστήμης Υπολογιστών), καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή για το θερινό σχολείο (summer school) με θέμα «Applied and Interdisciplinary Artificial Intelligence» (Εφαρμοσμένη και Διεπιστημονική Τεχνητή Νοημοσύνη). Το θερινό σχολείο θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2024 στην πόλη Πόζναν, Πολωνία. 

Το πρόγραμμα διοργανώνεται από το Poznan University of Technology (Πολωνία), το οποίο, μαζί με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, αποτελεί μέλος της Ευρωπαϊκής Πανεπιστημιακής Συμμαχίας EUNICE. Σκοπός του θερινού σχολείου είναι να εφοδιάσει τους/ις υποψήφιους/ες διδάκτορες με τις πιο σύγχρονες γνώσεις για την αντιμετώπιση επιστημονικών προκλήσεων μέσω εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης.

Σημειώνεται ότι η παρακολούθηση για τους/ις συμμετέχοντες/ουσες είναι δωρεάν. Επιπλέον, η διαμονή σε ξενοδοχείο καθώς και ημιδιατροφή (μεσημεριανό γεύμα και «coffee breaks») καλύπτονται από το Polish National Agency for Academic Exchange (NAWA). Τα έξοδα μετακίνησης θα πρέπει να καλυφθούν από τις συμμετέχουσες και τους συμμετέχοντες.


Για περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής επισκεφθείτε το σύνδεσμο: 

https://ai-summer-school.put.poznan.pl/